Deelnemen?

Bij het Weekendwarenhuis (WWH) krijg je als deelnemer de gelegenheid om je nieuwste producten te tonen en te verkopen aan een breed publiek. Mooie, uniforme stands in een karakteristieke omgeving zorgen voor een relaxte en aangename sfeer. Het WWH wordt gehouden in ‘de Observant’ een stadsklooster in de binnenstad van Amersfoort. In een deel van klooster bevindt zich een stadscafé waar bezoekers ook iets kunnen eten en drinken.

Weekendwarenhuis-lijn
Jouw bijdrage maakt deel uit van een gevarieerd maar samenhangend productassortiment, ontworpen en/of verzameld door inspirerende ontwerpers, ondernemers en kunstenaars. Denk voor het aanbod aan: interieuraccessoires, meubels, boeken, keramiek, kleding, sieraden, tassen, delicatessen en papierwerk. Accent ligt op design en ambacht.

Om de kwaliteit van het evenement te bewaken en lijn aan te brengen in het productaanbod, word je bijdrage beoordeeld op de volgende criteria:

– passend binnen het WWH
– originaliteit
– kwaliteit en duurzaamheid
– variatie

Bijzondere inrichting
De inrichting van het evenement is een totaal concept. De uniforme stands voldoen aan de esthetische en praktische eisen van de organisatie en worden door de organisatie van het WWH zelf opgebouwd. De eenvoud van de inrichting versterkt je assortiment en de samenhang.

Publiek
Het evenement richt zich op mensen die houden van producten die verrassen, anders dan het gangbare winkelaanbod en duurzaam zijn.

Publiciteit
Vanaf september tot vlak voor aanvang van het WWH wordt in diverse regionale bladen redactionele aandacht besteed aan het evenement. Op onze website en op de verschillende websites van deelnemers wordt ook aandacht besteed aan het WWH. Via email houden we ons netwerk op de hoogte van het evenement. Verder zijn de ontwikkelingen rondom het WWH te volgen op Facebook.

Prijzen
Om deel te nemen aan het WWH betaal je eenmalig €225,- deelnamekosten.
Dit is inclusief een lunch die je op beide dagen wordt aangeboden.
Naast uiteraard veel bezoekers, kopers en naamsbekendheid zorgen wij voor promotie en publiciteit.

Word je getriggerd door termen als goed ontwerp, vakmanschap, conceptstore, kwaliteit en ondernemerszin?
Heb je zelf originele producten en denk je dat dit prima in het WWH-concept past, neem dan contact op met de initiatiefnemers en samenstellers, Ingrid Philomeen 06-55363190 | Nynke van Vliet 06-20407253. Of stuur een mail naar: info@weekendwarenhuis.nl met productfoto’s of een verwijzing naar jouw site om de mogelijkheden voor deelname te bespreken. Wij zullen je dan zsm laten weten of je in aanmerking komt voor deelname aan het WWH in 2016 op 3 en 4 december.